transistokNajbolji, najtrofejniji i najveći hrvatski nogometni klub imao je u prošlosti problema s punjenjem tribina, čak i kada bismo igrali Ligu prvaka, no otkako je trenersku palicu u svoje ruke uzeo Nenad Bjelica i posložio ekipu, Zagrepčani su ponovno živnuli. Scene koje smo godinama željeli vidjeti sada nam se događaju. Maksimir će nakon dugo vremena ponovo biti pun. Dinamo je opet u modi. Prepoznali su to i članovi naše Udruge pa smo trenutno na 151 članu.

Nakon dugogodišnjeg konstantnog pljuvanja po Dinamu mnogi su odustali od dolaska na stadion i učlanjivanja u klub, međutim ne i pravi navijači. Mi ga nikada nismo napustili i bojkotirali. Sad su zapuhali neki novi vjetrovi i gdje god se spomene Dinamo samo pozitiva. Novinari koji su do jučer o Dinamu pisali samo negativno, sada se natječu u hvalospjevima. Ajde da smo i to dočekali.

Dinamovi navijači koji su godinama bili neaktivni pohrlili su po ovim vrućinama kupiti ulaznice za uzvratni dvoboj playoffa protiv Young Boysa. Interes je zaista ogroman. Na noge se diglo i staro i mlado. Dugo nismo vidjeli tako lijep prizor. Ljudi u redovima čekaju svoju ulaznicu, a Zagorac i Gojak im usput dijele vodu. Prekrasan prizor. Zagreb opet živi za Dinamo. Samo neka potraje. 

Prepoznali su to i naši članovi pa smo trenutno na 151 članu, a to još nije sve. Toliko članova nismo imali unazad 7 godina, tj. od 2011. godine u kojoj smo imali 153 člana. Rekordna je godina bila 2008. kada smo imali 183 člana. Kretanje članstva možete pratiti u izborniku Članovi u 2018. Na utakmici protiv Young Boysa očekujemo 20-ak članova Udruge navijača Dinama iz Orahovice.

Vidimo se na Maksimiru. Idemo zajedno po Ligu prvaka!

zagorac dijeli vodu