jucer su samo pravi navijaciJučer smo tijekom dana pred Maksimirom vidjeli dugačke redove za ulaznice protiv Young Boysa. Kažu da će stadion biti pun, negdje oo 25.000 ljudi. Istog tog dana Dinamo je u večernjim satima igrao prvenstvenu utakmicu protiv Lokomotive koja nas je vratila na vrh ljestvice, gdje nam je i mjesto. Na stadionu nije bilo 25.000. Nije bilo ni 15.000. Nije bilo čak ni 5.000, nego samo 2.500 i to istinskih dinamovaca, pravih navijača. Među njima i dva naša člana.

Kažu da ništa ne ide preko noći pa tako ni masovni povratak na tribine. Najlakše je biti navijač kada se slave pobjede i titule, kada se dižu trofeji ili igraju velike europske utakmice kao što je ova koja se igra u utorak, no treba biti navijač i kada se igraju, tzv. male utakmice kao što je bila ova sinoć.

Naš transparent bio je jedini na istočnoj tribini. Predstavnici naše udruge bili su Toni i Držislav, navijači koji su na svakoj domaćoj utakmici i koji na stadion dolaze zbog Dinama, a ne gledati atraktivnog protivnika. Znamo da je bitna kvaliteta, a ne kvantiteta i zbog toga čestitamo svima koji su sinoć bili na Maksimiru.

20180825 222027