trnava najavaKao što je poznato, stadion u Trnavi pod suspenzijom je za utakmicu 3. kola Europa lige protiv Dinama zbog rasističkih pjesama domaćih navijača, no Dinamu će biti dopušteno na gostovanje povesti goste po kriteriju kojeg sam odredi. Klub je tako odlučio nagraditi svoje vrijedne povjerenike koji svakodnevno rade na promociji kluba i koji će biti Dinamova podrška na praznom stadionu gdje imamo priliku osigurati europsko proljeće nakon 48 godina.

Pobjedama protiv Fenerbahčea i Anderlechta, Dinamo se našao na vrhu skupine D uz maksimalnih 6 bodova i gol razliku 6:1. Sada nam slijede dvije utakmice protiv Spartaka iz Trnave, koji su po mnogo čemu najslabija momčad u skupini, pa nam se osim prolaska dalje nudi i šansa da s dvije pobjede odemo na 12 bodova, što bi gotovo sigurno osiguralo prvo mjesto u skupini, a time i lakši ždrijeb u 1/16 finala.

U tom bi slučaju protivnik zaista mogao biti po mjeri: Zürich, Rapid, Kopenhagen, Genk ili Astana koju smo već dva puta pobijedili ove godine. Dakle, iako treba ići korak po korak, ove nam se sezone nudi i više od samog prezimljavanja. Momčad koju tako uspješno vodi Nenad Bjelica u najboljoj je situaciji u posljednjih 48 godina. Europsko proljeće, kako sada stvari stoje, moglo bi potrajati i više od samo dvije natjecateljske utakmice. Ja vjerujem. A vi?

str