uclanjivanje29.12Nadamo se da ste se odmorili i lijepo proveli za božićne i novogodišnje blagdane. Dok su igrači na zimskim pripremama, a u Maksimiru vlada mir, mi smo u novu godinu tradicionalno krenuli žestoko. I ovaj je put završetak kalendarske godine bio u znaku Dinama. 29. prosinca 2018. svim ljubiteljima plave boje organizirali smo druženje, a svaki je dinamovac prilikom učlanjivanja na poklon dobio prigodni poklončić. Sve je, kao i obično, završilo u kasnim večernjim satima.

Dinamovci iz Orahovice i okolice i dalje su vjerni svom Dinamu. Već u prvoj polovici siječnja imamo 48 članova, a popis članova koji su se do sada učlanili možete vidjeti u izborniku Članovi u 2019. Najviše je tu dugogodišnjih članova, a posebno nas vesele novi članovi i članovi povratnici. Prvi je članarinu za 2019. godinu ovaj put uplatio gdin. Danko Horvatin koji se po prvi put učlanio u Dinamo i našu udrugu. Želimo mu dobrodošlicu u veliku plavu obitelj.

Svi vi koji se još niste učlanili možete to učiniti tijekom cijele godine jer članska iskaznica vrijedi godinu dana od učlanjivanja. Ne zaboravite da svaki pravi navijač u džepu uvijek mora imati člansku iskaznicu.

DOKAŽI VJERNOST I UČLANI SE U DINAMO!