arena plzenIako je Dinamo poražen u Češkoj, rezultat je uoči uzvrata vrlo obećavajući. Na Maksimiru nam je za prolaz dovoljno i 1:0. Ipak, nakon prve utakmice ostao je gorak okus zato što smo poveli pri kraju prvog poluvremena i potpuno kontrolirali utakmicu. U nastavku kao da je izašla neka druga momčad. Nismo bili pravi. Nije to bio jesenski Dinamo. Naravno da ni ovo gostovanje nije prošlo bez naših članova. Čoks, Ivan, Jura i Držislav bili su naši predstavnici.

Nije to bilo najugodnije gostovanje zbog već dobro poznatih problema s našim navijačima, ali sve do  dolaska na stadion naši su se dečki odlično proveli u gradu i  plzenskim pivnicima. Uglavnom nisu imali većih problema, ali ćemo ubuduće dobro razmisliti o odlasku na neko novo europsko gostovanje.

Utakmica na Doosan Areni nije bitno promijenila izglede za prolaz, oni su i dalje podjednaki. Ovu važnu, ali ne i sudbonosnu utakmicu igramo kod kuće, a Viktoria ima gol prednosti. Sve ukazuje da nam se sljedeći četvrtak smiješi nogometna večer za uživanje i pamćenje.

Igra se na Maksimiru pred 30.000 gledatelja, a tu je Dinamo u golemoj prednosti. Huk tribina nešto je što diže adrenalin i voljni moment na najvišu moguću razinu. Vjerujemo treneru Bjelici i našim igračima da ćemo slaviti u uzvratnoj utakmici te da ćemo se ovaj petak naći u ždrijebu za osminu finala u Nyonu.