cehe ceka ppDinamo je ove sezone napravio velike stvari u Europi. Poraz protiv Viktorije tek nam je drugi poraz od ljetos. Bio je to poraz koji ništa ne mora značiti. Nenad Bjelica i igrači ove su nas sezone naviknuli na velike stvari pa neka i u uzvratu naprave nešto veliko i veličanstveno. Za eliminaciju Viktorije trebat će nam odličnih 90 minuta. Viktoriju čeka 30.000 navijača koji će biti vjetar u leđa našim igračima. Među njima i 20-ak naših članova. Dobro došli u "Plavi pakao"!

Dinamo se susreo s vrlo nezgodnim protivnikom, točno kako smo i najavljivali. Prije prve utakmice smo htjeli aktivan rezultat i sada ga imamo. Iskreno, sumnjam da Česi mogu ponoviti onako dobru igru. Atmosfera na Maksimiru bit će paklena i nema šanse da to ne utječe na njih. Gol ćemo sigurno zabiti, samo je pitanje kako ćemo izgledati u obrani. U Plzenu je to izgledalo dosta loše.

Na povijesnu utakmicu u Zagreb ide i 20-ak naših članova. Nadamo se još jednoj velikoj predstavi i proslavi u Maksimiru kakva je bila i ova protiv Fenerbahčea :)

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

proslavafener