kombi orahovicaIako smo svi još uvijek pod dojmom velike pobjede protiv Viktorije i plasmana u osminu finala Europske lige, već se okrećemo novoj velikoj utakmici. Dakle, svi vi koji nemate godišnju ulaznicu i trebate ulaznicu za utakmicu između Dinama i Benfice, koja se igra 7. ožujka s početkom u 18.55 sati, ostavite svoje podatke i novce u knjižari Libra kako bismo ih za sve vas na vrijeme mogli osigurati. Još uvijek ne znamo kolika će biti cijena ulaznica.

Pretpostavka je da će koštati kao i za prethodnu europsku utakmicu. Dakle, ako želite ići na sjevernu tribinu to će vas u pretprodaji koštati 100 kn, tribina istok i tribina zapad gore 150 kn te zapad dolje 200 kn. Ako cijene budu više, razliku ćete platiti prilikom preuzimanja ulaznica. Uplate u knjižari Libra možete izvršiti najkasnije do srijede. U četvrtak više nećemo primati narudžbe.

Što se tiče organiziranog prijevoza on će ovisiti o broju prijavljenih, a po svemu sudeći da će za Zagreb ići mini-bus za 18 ljudi, a po potrebi i jedan automobil. Na vrijeme osigurajte svoje mjesto na stadionu i u autobusu. Uživajmo svi zajedno u ovim prekrasnim danima kada je naš klub na svim naslovnicama i kao prva vijest u središnjim dnevnicima. Mnogi se navijači vraćaju svom Dinamu, mi ga nikada nismo ni napustili!