or benficaJoš su ostala samo tri dana do utakmice koju su čekale generacije navijača. Dinamo svoju europsku utakmicu igra u ožujku, što pamte samo najstariji navijači. Svih 14 ulaznica, koliko ste tražili za ovu utakmicu, osigurane su na vrijeme, tako da bi na stadionu trebalo biti 30-ak članova Udruge navijača Dinama iz Orahovice. Na put krećemo ispred hotela Dukat točno u 12 sati. Okupljanje je pola sata ranije. Vidimo se u četvrtak!

Potrudio sam se osigurati ulaznice za sve vas koji ste ih tražili za ovu utakmicu, a to ovaj put i nije bilo baš tako lagano. Ponovo apeliram na sve vas da na vrijeme kupite svoju godišnju ulaznicu kako ubuduće ne bismo imali više problema ni vi ni ja.

Osim toga, samo na ove zadnje dvije europske utakmice potrošili ste više novaca (350 kn za istočnu tribinu), nego mi za godišnju ulaznicu (320 kn s popustom za članove), a osim Viktorije i Benfice gledali smo Hapoel, Astanu, Young Boys, Fenerbahče, Spartak, Anderlecht, Hajduk, Rijeku, Osijek...Nadamo se i utakmici četvrtfinala Europske lige.

I zato kupite godišnju ulaznicu početkom sljedeće sezone i uživajte u baš svim Dinamovim utakmicama.

ulaznice benfica