fina19Pred nama su dvije utakmice dva najbolja hrvatska kluba - Dinama i Rijeke. Sutra gostujemo na Rujevici, a za 12 dana ponovo igramo protiv istog protivnika u finalu kupa. Svi još uvijek pamtimo finale iz 2017. godine kada nas je Rijeka u Varaždinu pobijedila 3:1. Tada je u riječkom dresu briljirao Mario Gavranović. Sada je konačno u pravom dresu.

Tri godine ranije (2014), također u finalu kupa, igrali smo protiv Riječana i u dvije utakmice izgubili rezultatima 1:0 i 2:0. U Maksimiru je gol odluke zabio naš dinamovac Ivan Tomečak. Vrijeme je za poravnavanje računa.

Moje prvo finale koje sam uživo gledao između Dinama i Rijeke bilo je 1994. godine. Te je godine Dinamo osvojio svoj prvi Hrvatski kup. U Zagrebu je golovima Dževada Turkovića i Igora Cvitanovića pobijedio 2:0, a u uzvratu je naš Dubravko Pavličić zabio jedini pogodak za Rijeku.

Spremate li se za put na finale kupa u Pulu? Ulaznice će biti u prodaji od 14. svibnja na Ticket pointu pa sve do isteka zaliha. Cijene su sljedeće: tribina zapad dolje 150 kn i tribina sjever 80 kn. Organizirajte se na vrijeme kako bi nas u Puli bilo što više i kako bismo našem klubu bili velika podrška.

Vidimo se u Puli!