pula finale naslovDinamo nije uspio i drugu godinu zaredom osvojiti dvostruku krunu, već je Rijeka još jednom dokazala da je s punim pravom godinama Dinamu jedini pravi i najveći konkurent. Ovo je bilo treće finale zaredom koje smo izgubili od Riječana, a jednu su nam godinu uzeli i prvenstvo. Nije nam najbolje sjeo ovaj poraz, ali ćemo im sve oprostiti ako u zadnjem kolu pobijede Hajduk. Bez obzira na ovaj jučerašnji poraz, bio bi to najljepši završetak ove sezone za pamćenje.

U lijepom ambijentu pulskog Aldo Drosina stadiona, na kojemu sam bio prvi put i koji me ugodno iznenadio, Dinamo je krenuo s dominacijom od samog početka, ali je prvi prelazak Riječana preko centra završio pogotkom. Nekako se činilo kao da oni više žele pobjedu. Pristup u prvom poluvremenu bio je ispod svakog nivoa. U finalu kupa ne može se pobijediti pristupom "lako ćemo".

Neki su nam igrači totalno van forme, neki su izgleda već na odmoru i to nam se obilo o glavu baš u utakmici za trofej. Očito su nas zavarale one prethodne četiri utakmice s Riječanima u kojima smo ih potpuno nadigrali. Jučer su oni nadigrali nas. To je jedina ekipa uz Benficu koja nas je nadigrala ove sezone i zbog toga im čestitamo.

Nemam baš volju danas puno pisati jer sam još uvijek umoran od napornog puta. Uglavnom, šteta je što ovu povijesnu sezonu nismo okrunili dvostrukom krunom, ali već u nedjelju sve to možemo popraviti. U nedjelju nas zanima pobjeda i samo pobjeda. Idemo napuniti Maksimir jer dečki su to zaslužili zbog svega što su naspravili ove sezone.