gu19 20Sve članove obavještavamo kako sljedeći tjedan, od 2. do 6. srpnja, počinje prodaja godišnjih ulaznica za postojeće vlasnike godišnjih ulaznica iz prošle sezone, a od 8. srpnja kreće prodaja za sve ostale navijače. Ove su godine ulaznice nešto skuplje i dolaze u dvije kombinacije GOLD i BLUE. Gold vrijedi za sve domaće i europske utakmice, a Blue samo za domaće utakmice. Kao i prethodnih godina članovi imaju popust od 20% i dobivaju prigodni poklon.

GOLD GODIŠNJA ULAZNICA

Vrijedi za sve utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa te za UEFA utakmice koje se igraju pred publikom na stadionu Maksimir. Ne vrijedi za 2. pretkolo Lige prvaka, zbog kazne UEFA-e i odigravanja utakmice bez gledatelja.

CIJENE GOLD ULAZNICA:

- Tribina sjever dolje 500 kuna (za članove kluba 400 kuna)

- Tribina istok 650 kuna (za članove kluba 520 kuna)

- Tribina zapad dolje 800 kuna (za članove kluba 640 kuna)

NAPOMENA: S ovom godišnjom ulaznicom direktno se ulazi na stadion na sve utakmice HT Prve lige, Hrvatskog kupa i UEFA utakmice, nije potrebno podizati jednokratnu ulaznicu.

 

BLUE GODIŠNJA ULAZNICA

Vrijedi za sve utakmice HT Prve lige i Hrvatskog kupa koje se igraju pred publikom na stadionu Maksimir i vlasniku daje pravo prvokupa svog mjesta na UEFA utakmicama. Termini prvokupa će se određivati prema datumu odigravanja utakmica. Ako vlasnik ne iskoristi pravo prvokupa, njegovo mjesto ide u slobodnu prodaju.

CIJENE BLUE ULAZNICA:

- Tribina sjever dolje 300 kuna (za članove kluba 240 kuna)

- Tribina istok 450 kuna (za članove kluba 360 kuna)

- Tribina zapad dolje 600 kuna (za članove kluba 480 kuna)

 

Osigurajte si na vrijeme godišnje ulaznice! Prijaviti se možete predsjedniku udruge do 5. srpnja.