luka3.jpgNaš kapetan Luka Modrić slikao se za našu stranicu i pozdravio sve članove Udruge i navijače Dinama iz Orahovice. Susret nam je dogovorio direktor nabave Dražen Miličević kojemu se još jednom zahvaljujem.

 

 

Nastavak proljetnog prvenstva nije bio uspješan za naš klub. Vatreks je u Zagrebu pobijedio s 2:1, a Dinamo je igrao neprepoznatljivo loše. Nadamo se da je to bio samo loš dan i da se ovako loša igra i pristup neće ponoviti. Mišljenja sam da je razlog tako loše igre ponajviše taj jer su igrači bili u šoku zbog stravične ozljede svog prijatelja i bivšeg suigrača Eduarda da Silve.

S Lukom, kao i s ostalim igračima, sastao sam se poslije utakmice ispod južne tribine jer je u klupskim prostorijama bila velika gužva. Luka je iz svlačionice izašao među zadnjima i odmah nam prišao. Nakon što smo se upoznali predao sam mu u ime naše Udruge poklon, bocu vrhunskog orahovačkog vina i keramičku pločicu s Plave noći u Orahovici.

luka4.jpgNa pločicu sam napisao i adresu naše web stranice, tako da ju može posjetiti. Iako je bio vidno neraspoložen zbog poraza i Eduardove ozljede, bio je vrlo simpatičan i skroman, baš kakav je i inače.

Nakon slikanja se potpisao na dres koji će krasiti zid naše buduće prostorije i zatim smo malo razgovarali. Poželjeli smo mu puno sreće i da zaigra u klubu u kojemu bi najviše želio.

Osim s Lukom, još smo se sastali i s Mariom Mandžukićem, Ognjenom Vukojevićem i Mihaelom Mikićem. Sve ostale fotografije možete pogledati u Foto galeriji. Bio je to dan kojeg ćemo se vrlo rado sjećati zbog susreta s jednim od najboljih Dinamovih igrača svih vremena.

luka_modric_orahovica.jpg