povjerenicimala.jpgTradicionalan godišnji susret povjerenika održan je u subotu u prostorijama kluba prije utakmice Dinamo-Slaven Belupo. Šest najuspješnijih nagrađeno je za svoja postignuća u prošloj godini, a među njima je i vaš povjerenik iz Orahovice.

 

 

Niz povjerenika pristiglo je iz cijele Hrvatske, a neki i iz inozemstva. U ime kluba nazočne je pozdravio direktor Damir Vrbanović koji nam je i uručio nagrade. Razgovaralo se o budućim akcijama i suradnji koja već dugi niz godina pokazuje uspješne rezultate jer su Dinamovi povjerenici spona između kluba i navijača.povjerenici.jpg

Nagrađeni povjerenici su: Luka Peričić (posmrtno) iz Svetog Ivana Zeline, Stanko Lazar iz Marčana, Mate Tokić iz Tomislavgrada, Ante Petrušić iz Švicarske, Ozrenko Matić iz Čapljine i Damir Najmenik iz Orahovice. Nagradu sam dobio za 138 članova u prošloj godini te za organizaciju prve Plave noći u Orahovici. Naravno da tu nagradu ne bih dobio da nije bilo svih vas koji ste mi pomagali pronalaziti nove članove i organizirati Plavu noć pa vam se svima zahvaljujem. To je i vaša nagrada. Naša Plava noć i ona u Bizovcu bile su jedine u prošloj godini. 

nagrada.jpgPovjerenik iz Slatine Nenad Bračun, s kojim sam išao u Zagreb, najavio je za 17. svibnja Plavu noć u Slatini. Više o tomu na našim stranicama kada bude potvrđen datum. Gospodin Vrbanović rekao nam je da će lokacija stadiona i dalje biti u Maksimiru te nam je ispričao detalje oko Lukinog transfera u Tottenham. Poručio nam je da dođemo na još ovih par utakmica vidjeti i pozdraviti Luku možda i najvećeg igrača u povijeti kluba. Mi smo sretnici koji su imali privilegiju gledati njegove majstorije uživo. Želimo mu svu sreću!

Dok smo bili u klupskim prostorijama Luka se sa stadiona u Londonu javio gospodinu Miličeviću. Bio je jako sretan što je potpisao za tako veliki klub u najjačoj ligi na svijetu, a posebno ga je oduševilo što publika nagrađuje pljeskom svaki dobar potez. Ne sumnjamo da će i Luki pljeskati. Na kraju sastanka imali smo prigodni domjenak i zatim smo otišli na utakmicu Dinamo-Slaven Belupo, koju smo dobili 1:0, a zgoditak je na asistenciju Vukojevića postigao Boško Balaban. Ne bih o utakmici puno trošio riječi jer je to bila još jedna rutinski odrađena utakmica.