navijacko_srce.jpgNaša je ekipa sudjelovala na prvom humanitarnom turniru "Navijačko srce" u Orahovici i osvojila pehar za prvo mjesto. Na turniru su sudjelovale navijačke skupine s ovih prostora: Orahovački duhovi, Zdencida, Čačinački alkosi i Udruga navijača Dinama iz Orahovice.

 

Prvi put u Orahovici, u organizaciji navijačke skupine Orahovački duhovi, organiziran je malonogometni humanitarni turnir "Navijačko srce". Turnir je odigran na terenu škole nogometa "Danijel Pranjić-Ortran". Kompletan prihod od turnira namijenjen je osobama s posebnim potrebama na prostoru naše županije, tako da su se sve navijačke skupine odazvale bez razmišljanja.

navijacko_srce1.jpgnavijacko_srce2.jpgČetiri navijačke skupine su slučajnim ždrijebom podijeljene u dva polufinalna para. Mi smo izvukli Čačinačke alkose i u tvrdoj, ali fer utakmici pobiijedili 1:0, a prekrasan gol iz slobodnjaka postigao je Grga (na fotki ispod upravo se priprema izvesti udarac). Nastupili smo u sastavu: Alen, Damir, Zorislav, Grga, Neven, Šime, Baja, Aki i Mile. U stručnom stožeru bili su: Bero, Ivica i Meski, dok se tajnik Udruge gdin.Slavko Hećimović, poznatiji kao Heć, pojavio tek u drugom poluvremenu finalne utakmice.

navijacko_srce3.jpgnavijacko_srce4.jpgU finalu smo igrali s Orahovačkim duhovima koje smo pobijedili identičnim rezultatom, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Zorislav, jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač turnira. Nakon slavlja i primljenog pehara za prvo mjesto, uputili smo se u našu bazu u CD gdje će pehar biti i izložen. Turnir je u svakom slučaju ispunio očekivanja, a Orahovačkim duhovima se zahvaljujemo na pozivu i odličnoj organizaciji. Više fotki pogledajte u našoj foto galeriji.

navijacko_srce5.jpg