world1Ovih je dana našu stranicu posjetio 3 milijunti posjetitelj, što dovoljno govori o njenoj popularnosti. Stranica je neiscrpan izvor osvrta, recenzija, kritika i fotografija vezanih uz Dinamo i rad naše Udruge, a praćena je u cijelom svijetu. Ovu ću priliku iskoristiti da vam se zahvalim na vjernom čitanju već punih deset godina. Mi i dalje nastavljamo s radom te se nadamo da ćemo obilježiti i petmilijuntu posjetu. Pratite nas i dalje!

Nadamo se da smo vam donijeli poneku korisnu informaciju, da ste naučili nešto iz bogate povijesti kluba, da smo vas potakli na kritičko razmišljanje ili vam korigirali stav. Puno je toga napisano i objavljeno u ovih deset godina, što nas posebno veseli.

Za stranicu smo često dobivali pohvale sa svih strana svijeta, a ovdje ću spomenuti neke od redovitih posjetitelja koje ovim putem pozdravljam: Obitelj Špoljarić iz Böblingena, obitelj Šimić iz Kölna, obitelj Baran iz Melbournea, Željka Pospihalja iz New Yorka, Marka Zeljka iz Berlina, Tomislava Flanjka iz Bergena, Ivu Pezera iz Brindsija, Matoša Rogala iz Toronta, Sofiju Naletelić-Galić iz Chichaga... Javili su se i iz Fan cluba Arsenal iz Londona te navijači Dinama iz Moskve i još puno, puno vas.

Svima vama jedno veliko hvala na podršci jer nam to daje dodatni motiv da budemo još bolji!