plave_noci_nekada_naslov.jpgDinamo ima dugu i bogatu tradiciju održavanja Plavih noći. Teško je pronaći neki grad s većim brojem članova gdje nije bilo tih ugodnih susreta i družženja toliko popularnih među plavim navijačima. U dobrom raspoložženju i veseloj atmosferi susreću se klupski prijatelji razgovarajući o svemu, a najviše o Dinamu. Naša Udruga i dalje nastavlja s tom tradicijom.

Povjerenici su oduvijek bili nosioci organizacije Plavih noći. Uvijek su to bile vrlo uspješne priredbe, a posebno se pamte Plave noći u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Dugoj Resi, Borovu, Ilači, Osijeku, Bizovcu, Varažždinu, Novoj Gradiški, Našicama i mnogim drugim gradovima i mjestima.

plave_noci_nekada1.jpgPrivlačnosti programa uvelike su doprinijeli svojim sudjelovanjem poznati pjevači zabavne glazbe kao što su bili: Ivo Robić, Tomislav Ivčić, Stjepan Džžimi Stanić, Drago Diklić, Zdenka Vučković ili Kićo Slabinac koji je goste zabavljao prošle godine i na našoj Plavoj noći.

plave_noci_nekada2.jpgUoči prvenstvenih utakmica starih rivala Hajduka i Dinama u splitskom hotelu Marijan često su se organizirale Plave noći u prisutnosti više od 400 gostiju. Možžete li to danas zamisliti?

Glavni organizator tih zabava bio je splitski povjerenik Mirko Ćorić kojemu nikada ništa nije bilo teško napraviti kada je Dinamo bio u pitanju. Zanimljivo je bilo da su goste zabavljali Matko Jelavić i tada još nepoznata Severina Vučković. Program je tih godina uglavnom vodio Mario Mihaljević kojega se svi dobro sjećamo jer je vodio i našu prvu Plavu noć koja je održžana 15.12.2007. u hotelu Dukat u prisutnosti 230 gostiju.

plave_noci_nekada3.jpgPlave noći nikada nisu bile ono što bi trebale biti ako na njima nisu prisutni igrači, no njihova se nazočnost često ne možže jamčiti iz objektivnih razloga.

Prošle su nam godine u gostima bili predsjednik Mirko Barišić i reprezentativac Domagoj Vida, a prethodnih godina su nam dragi gosti bili proslavljeni bivši igrači: Igor Cvitanović, Edin Mujčin, Drago Vabec, Ismet Hadžžić, Ivica Poljak, Jozo Bogdanović, Zlatan Arnautović, Vlado Deželić te pokojni Vladimir Čonč i Josip Gucmirtl.

Udruga navijača Dinama nastavlja dugu tradiciju održavanja Plavih noći i jamči svima dobru zabavu kakvu naši članovi i zaslužžuju.

Dođite i ugodno se zabavite!

 

plave_noci_nekada5.jpgplave_noci_nekada4.jpgplave_noci_nekada6.jpg