stadionmaksPosjetite i podržite facebook stranicu "Dinamo za Maksimir" koja na stručan, edukativan, nadpolitički i objektivan način obrađuje teme vezane za izgradnju novog, modernog stadiona na Maksimiru. Stranica je namijenjena svim istinskim navijačima Dinama. Novi stadion nije luksuz, nego civilizacijsko pitanje. Dinamo kao simbol grada Zagreba i kao najbolji hrvatski sportski kolektiv to svakako zaslužuje.

orsa tottenhamOdakle početi? Kako ispričati priču o čudu koje se sinoć dogodilo u Maksimiru? U danima kada se u Dinamu pričalo o svemu samo ne o nogometu, Dinamo je došao do najveće pobjede u povijesti kluba. Kao što se godinama pričalo o pobjedama protiv Eintrechta i Leedsa kada je naš klub osvojio Kup velesajmskih gradova, tako će se još godinama prepričavati kako je Dinamo pobijedio Tottenham s Mourinhom, Kaneom, Baleom i ostalim zvijezdama.

cico grobJučer je predsjednik udruge bio na redovnoj skupštini GNK Dinamo koja je sukladno epidemiološkim mjerama održana u hotelu Westin. Prije skupštine predsjednik se u ime udruge u fan shopu upisao u Knjigu sjećanja na preminulog Cicu Kranjčara, a zatim je otišao na Mirogoj gdje je položio vijenac i upalio svijeću na njegovom grobu te na grobovima Slavena Zambate, Krasnodara Rore, Josipa Kužea, Dražena Petrovića, Zlatka Saračevića i Rajka Dujmića.

krasnodar 1 0Europska bajka ide dalje. Dinamo se bez prevelike buke plasirao u osminu finala Europske lige i to po drugi put u posljednje tri sezone. S Dinamom proživljavamo najljepše i najuspješnije dane u njegovoj povijesti. Danas o hrvatskom prvaku svi pričaju s respektom. Čak i pojedini mediji pišu hvalospjeve, ali s figom u džepu. Dok oni tuguju, mi slavimo jer hrvatski ponos kompletno vuče naš nogomet, ligu i reprezentaciju. Ovaj Dinamo ima gard. Ovaj Dinamo zna što hoće. 

zahvalnicanaslovDanas je našu adresu stigla iskaznica za podupiratelja, prigodni suvenir i zahvalnica od Dinamove zaklade "Nema predaje" za aktivno podržavanje programa zaklade koja prije svega promovira jednakost, ravnopravnost i jednake mogućnosti. Zahvalnicu je potpisala upraviteljica zaklade i predsjednica uprave kluba Vlatka Peras, a što piše u njoj pročitajte u nastavku. 

pecki naslovZaklada Nema predaje pokrenula je još krajem prosinca akciju prikupljanja novčanih donacija za pomoć stanovnicima područja pogođenih potresom u Banovini. Kroz donacije navijača i podupiratelja službene Dinamove zaklade, u prvih je 15 dana prikupljeno ukupno 667.844,65 kuna. Kako je naša udruga od samog svog osnutka poznata po humanitarnim aktivnostima naravno da ni ova akcija nije mogla proći bez nas.