gs2022udruga

Udruga navijača GNK Dinamo Orahovica održala je svoju redovnu, godišnju skupštinu u nazočnosti orahovačkog gradonačelnika Saše Ristera te članova udruge. Izvješće o radu podnio je predsjednik udruge Damir Najmenik istaknuvši kako je prošla godina bila najteža do sada za sve navijače i ljubitelje nogometa. Izvješće o radu pročitajte u nastavku. Zahvaljujemo se našem članu Damiru Kelavi koji nas je ugostio u prekrasnom prostoru Pan parketa.

 

lamza govor

Kompletan je plavi navijački puk s nevejricom i tugom dočekao vijest o odlasku jednog od najvećih Dinamovih igrača u povijesti. Otišao je samo godinu dana nakon što su nas zauvijek napustili njegovi suigrači Zambata, Rora i nešto ranije Škorić i Mesić. Samo su rijetki članovi naše udruge imali privilegiju gledati te majstore uživo na nogometnim terenima, ali smo imali tu čast sve ih upoznati. Stjepan Lamza bio je 2013. na našoj Plavoj noći u Orahovici. 

uclanjivanje 2022 naslovSvake godine na Silvestrovo naša udruga organizira druženje i učlanjivanje, a ovaj se put okupilo najviše članova u jednom danu. Već prvog dana učlanili smo preko 50 ljudi, a trenutno (13. 1. 2022.) smo na 83 člana. Do kraja siječnja planiramo dosegnuti prvih stotinu članova. Najviše je tu dugogodišnjih članova, a ono što nas posebno veseli su novi članovi koji su se po prvi puta učlanili, a takvih je za sada jedanaest.

uclani se 2022

I ovu ćemo staru godinu, kao i mnoge prije, provesti zajedno. U petak 31. 12., u novootvorenom caffe baru "Bonn", od 10 do 14 sati, počinjemo s prikupljanjem članarine za 2022. godinu. Pozivamo sve stare članove da obnove svoje članstvo, a sve ostale dinamovce da postanu članovi najboljeg i najtrofejnijeg hrvatskog kluba. Tekuću smo godinu završili sa 124 člana. Neka sljedeća bude još uspješnija.

za kiaruI naša se udruga, kao i mnogi drugi, uključila u humanitarnu akciju kojom se pomaže djevojčici Kiari da ode na skupo liječenje u Ameriku. Tako smo danas na račun Dinamove zaklade "Nema predaje" uplatili 1.000 kn, a ukupni prikupljeni iznos na računu zaklade bit će uplaćen na račun obitelji Goršić o čemu će biti obavještena i šira javnost. Od prosinca 2020. do  listopada 2021. zaklada je ukupno izvršila 18 donacija u iznosu od 1.380.584.,97 kn. 

svi2021

Predstavnici udruge i ove su se godine u povodu blagdana Svih svetih prisjetili svih poginulih hrvatskih branitelja i svojih preminulih članova. Članovi udruge odali su počast na četiri mjesna groblja u Orahovici, Čačincima, Dolcima i Donjem Predrijevu.