zp superkup24 130719Jučer smo otvorili novu sezonu i to odmah trofejom. Jedna mala (ali prava) ekipa bila je sinoć na Maksimiru, na našoj istočnoj tribini. Nismo imali priliku gledati neki kvalitetan nogomet, ali ono što je najvažnije da su prvaci Hrvatske nadigrali osvajače Kupa i u maksimirske vitrine donijeli novi trofej. Šesti kad je u pitanju Superkup. Bila je to potpuno zaslužena pobjeda i revanš za poraz u finalu Kupa na Aldo Drosini.

Dinamo je čak i u krnjem sastavu imao potpunu dominaciju, a što će tek biti kada se u kadar vrate svi ostali igrači možemo samo pretpostaviti. Imamo osjećaj da će nam i ove sezone trener Bjelica i njegovi dečki pružiti mnogo radosti i zadovoljstva.

Ono što ćemo pamtiti iz utakmice Superkupa je prekrasan Amerov pogodak te poništena dva regularna gola. Mediji, kako to već obično biva, o tome šute. Ne vidimo danas po portalima ankete je li Dinamo oštećen i trebamo li u Hrvatskoj strane suce, no nismo se iznenadili. Navikli smo na to da kad je nešto na štetu Dinama u pitanju je sudačka greška, a kada je na štetu nekog drugog kluba u pitanju je krađa.

Sljedeći tjedan kreće novo prvenstvo, a uskoro i nova europska uzbuđenja. Veselimo se svakoj novoj utakmici. Vidimo se na Maksimiru!