fnaslovTrebala je to biti još jedna lijepa maksimirska večer, međutim sa stadiona smo otišli prilično razočarani. Iako smo poveli već u sedmoj minuti prekrasnim pogotkom Danija Olma, nakon toga smo neobjašnjivo prepustili loptu gostima koji su to u nastavku znali iskoristiti. Gledajući ovako laički s tribine, taktika se činila kao totalni promašaj. Umjesto da iskoristimo rano vodstvo i riješimo sve već u prvoj utakmici, došlo je do pada u igri.

U Budimpešti ne smijemo ponoviti lošu večer jer ispasti od Ferencvarosa, kada se već ovako ždrijeb otvorio, bio bi veliki neuspjeh. Ne vjerujem da će se to dogoditi jer Dinamo je jednostano bolji. I jučer smo uputili preko 20 udaraca prema golu, od kojih je većina bila opasnih, dok nam Mađari, izuzev tog pogotka, nisu napravili ni jednu ozbiljniju šansu.

Ono što smo se i jučer uvjerili je da se nikoga ne može pobijediti ako ne grizeš i ne težiš nadigravanju. Neki su igrači bili izvan utakmice, a nekako se s tribine činilo da su neki i trkački izvan forme. Kao da nema onog žara i trke koja nas je krasila prošle sezone. Zašto je to tako ne znam, ali sam siguran da će to trener Bjelica, kao i do sada, riješiti na najbolji način.

Ako nismo u stanju proći Ferencvaros, onda nismo ni zaslužili igrati Ligu prvaka. Moja je prognoza da ćemo im u uzvratu zabiti između dva i tri komada. Ako ispadnemo i ne bude tako kako sam prognozirao, poderat ću diplomu kao Ćiro Blažević :)

ferenc velika