kombi orahovicaJoš su ostala samo dva dana do vjerojatno najveće utakmice koju smo ikada doživjeli. Puno smo već igrali povijesnih utakmica. Sjetimo se samo prošle godine i Spartaka iz Trnave kada smo u Europi prezimili nakon pola stoljeća, pa kada smo igrali protiv Viktorije iz Plzena i početkom ožujka protiv Benfice. Sve su to u neku ruku bile povijesne utakmice koje ćemo vječno pamtiti, ali pobjedom u srijedu protiv Šahtara bili bismo na koračić do prolaska skupine Lige prvaka.

Znači ako pobijedimo Šahtar, u što svi vjerujemo, imali bismo 7 bodova i teoretski da do kraja više ne osvojimo nijedan bod to bi nam moglo biti dovoljno za prolazak skupine Lige prvaka. To nije uspjelo nijednoj generaciji u povijesti. Dakle računica je jasna. Mi pobijedimo Šahtar sada u srijedu, a Manchester City u sljedećem kolu na Etihadu. Mi bismo u tom raspletu ponovo postigli rezultat koji će zlatnim slovima biti upisan u povijesne knjige. Osim toga, pobjeda protiv Šahtara i prolazak skupine donio bi nam u blagajnu još nekih 13 milijuna eura što znači daljnje jačanje momčadi i berbu trofeja u HNL-u.

U tom bismo slučaju zadnje kolo protiv jedne od najjačih ekipa na svijetu igrali za gušt i prestiž. Naravno, i za 2,7 milijuna eura koliko će zaraditi pobjednik iz te utakmice. Lako je moguće da i u toj utakmici uzmemo koji bod(ove) jer će City do tada biti uvjerljivo prvi i teško da će u Zagreb, po onoj hladnoći, poslati svoje najbolje igrače. Pogotovo što im Dinamo dolazi između utakmica protiv Uniteda i Arsenala, a znamo da ne stoje baš najbolje u engleskoj Premier ligi i da će im sav fokus biti na tim utakmicama.

Svih 14 ulaznica, koliko ste tražili za ovu utakmicu, osigurane su na vrijeme, tako da bi na stadionu trebalo biti 30-ak članova Udruge navijača Dinama iz Orahovice. Tu računamo godišnje ulaznice i one koji su sami kupili ulaznice na Ticket Pointu ili putem online prodaje. Na put krećemo ispred hotela Dukat u 14 sati. Okupljanje je pola sata ranije.

Vidimo se u srijedu!