uclanise 2020Ove godine nećemo krenuti s učlanjivanjem na Silvestrovo, nego tri dana prije, u subotu 28. prosinca. Razlog je jednostavan. Mišljenja smo da će puno više ljudi doći na učlanjivanje u subotu, nego na staru godinu koja je za mnoge radni dan. Članarinu za 2020. godinu prikupljat ćemo u caffe baru Plavac od 10 do 14 sati.  Pozivamo sve stare članove da obnove svoje članstvo, a sve ostale dinamovce da postanu članovi najboljeg i najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Tekuću smo godinu završili sa 160 članova, što je za 6 članova više nego 2018. godine. Ovo nam je nakon 2008. godine, kada smo imali rekordna 183 člana, druga najuspješnija godina po broju članova. Neka sljedeća bude još bolja!

Cijena članarine je, kao i prethodnih godina, 40 kn za mlađe od 18 godina i starije od 60 godina, dok je za osobe između 18 i 60 godina starosti članarina 60 kn. Članarina za Udrugu iznosi 40 kn za punoljetne osobe, dok je članstvo za maloljetne i žene besplatno. Svi oni koji dodatno plate 40 kn za članstvo u Udrugu navijača Dinama iz Orahovice dobit će i prigodni poklončić.

Dinamo uvijek misli na svoje članove te kod učlanjivanja dobivate različite pogodnosti. Svaki će član na kućnu adresu dobiti člansku iskaznicu, prigodni poklon, a na datum rođenja u poštanskom će sandučiću svakog člana dočekati rođendanska čestitka. Tu su još i popusti na suvenire i godišnje ulaznice.

Ako još uvijek niste, sad je vrijeme da postanete dio modre obitelji! Ona već je...

girl uclani se big