pl uclanjivanjeNadamo se da ste se odmorili i lijepo proveli za božićne i novogodišnje blagdane. U Maksimiru je vladao mir, a igrači danas kreću sa zimskim pripremama. Mi smo u novu godinu tradicionalno krenuli žestoko. I ovaj je put završetak kalendarske godine bio u znaku Dinama. Dana 28. prosinca 2019. svim ljubiteljima plave boje organizirali smo druženje, a svaki je dinamovac prilikom učlanjivanja na poklon dobio prigodni poklončić. Sve je, kao i obično, završilo u večernjim satima.

Već u prvih sedam dana 2020. godine imamo 54 člana, a popis članova koji su se do sada učlanili možete vidjeti u izborniku Članovi u 2020. Najviše je tu dugogodišnjih članova, a posebno nas vesele novi članovi. Prva je članarinu za 2020. godinu uplatila naša najstarija članica gđa. Magdalena Nikšić.

Svi vi koji se još niste učlanili možete to učiniti tijekom cijele godine jer članska iskaznica vrijedi godinu dana od učlanjivanja. Ne zaboravite da svaki pravi navijač u džepu uvijek mora imati člansku iskaznicu.

DOKAŽI VJERNOST I UČLANI SE U DINAMO!