zaklada nema predaje 2020 naslovU utorak je na stadionu Maksimir predstavljena Zaklada GNK Dinamo Nema predaje. Zaklada je predstavljena na svečanoj promociji, a program je emitiran i putem prijenosa uživo na YouTube kanalu Dinama. U samu će se zakladu moći uključiti svi navijači i zainteresirani pojedinci ili organizacije koje se žele baviti humanitarnim radom i promovirati jednakost i jednake mogućnosti. Naša je udruga među prvima u Hrvatskoj već uplatila 1.000 kn.

Uzvanicima i gledateljima obratili su se predsjednik Dinama Mirko Barišić te upraviteljica Zaklade Vlatka Peras, uz govore i simboličnu predaju čeka na kraju promocije. Dinamo je za početak rada zaklade te u svrhu provedbe svih programa i aktivnosti uplatio donaciju u iznosu od milijun kuna.

Svrha je Zaklade promicanje razvoja nogometa pružanjem potpore mladim i darovitim nogometašima, bivšim igračima, navijačima, članovima podupirateljima te pružanje pomoći osobama sa socijalnim, zdravstvenim, humanitarnim i drugim potrebama na temelju načela socijalne solidarnosti.

Promociji, koja je održana sukladno epidemiološkim mjerama u užem krugu uzvanika, prisustvovali su upraviteljica zaklade Vlatka Peras, predsjednik upravnog odbora Krešimir Antolić te članovi upravnog odbora Amra Peternel, Iva Cigrovskij, Damir Krznar i Damir Najmenik, zatim članovi upravljačkih tijela GNK Dinamo, predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza, izvršni direktor Marijan Kustić i viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić, bivši igrači Dinama, povjerenici, sponzori kluba i predstavnici medija.

Sve fotografije s promocije Zaklade pogledajte u fotogaleriji.

zaklada 2020 big