girl uclani se naslov 2021Zbog epidemiološke situacije nismo krenuli s učlanjivanjem kao prethodnih godina na Silvestrovo, nego krećemo od ponedjeljka 1. veljače. Prošlu smo godinu završili sa 165 članova što nam je nakon 2008., kada smo imali rekordna 183 člana, druga najuspješnija godina po broju članova. Neka 2021. bude barem jednako dobra, ako ne i bolja. Pozivamo sve stare članove da obnove članstvo, a sve ostale Dinamovce da postanu članovi najboljeg hrvatskog kluba.

Cijena članarine je kao i prethodnih godina 40 kn za mlađe od 18 godina i starije od 60 godina, dok je za osobe između 18 i 60 godina starosti članarina 60 kn. Članarina za Udrugu iznosi 40 kn za punoljetne osobe, dok je članstvo za maloljetne i žene besplatno. 

Dinamo uvijek misli na svoje članove te kod učlanjivanja dobivate različite pogodnosti. Svaki će član na kućnu adresu dobiti člansku iskaznicu, prigodni poklon, a na datum rođenja u poštanskom će sandučiću svakog člana dočekati rođendanska čestitka. Tu su još i popusti na suvenire i godišnje ulaznice.

Ako još uvijek niste, sada je vrijeme da postanete član velike plave obitelji!