krasnodar 1 0Europska bajka ide dalje. Dinamo se bez prevelike buke plasirao u osminu finala Europske lige i to po drugi put u posljednje tri sezone. S Dinamom proživljavamo najljepše i najuspješnije dane u njegovoj povijesti. Danas o hrvatskom prvaku svi pričaju s respektom. Čak i pojedini mediji pišu hvalospjeve, ali s figom u džepu. Dok oni tuguju, mi slavimo jer hrvatski ponos kompletno vuče naš nogomet, ligu i reprezentaciju. Ovaj Dinamo ima gard. Ovaj Dinamo zna što hoće. 

Ovaj se Dinamo više nikoga ne boji. Odlične igra i dominacija u Europskoj ligi svrstali su Dinamo među samu europsku elitu.

Dinamo je momčad koja ima najdulji niz bez primljenog gola u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja, Dinamo ima 6 europskih pobjeda u nizu, 8 europskih utakmica bez poraza, 6 utakmica bez primljenog pogotka u Europa ligi, imamo najbolju obranu u Europi koja je do sada primila samo 3 pogotka, jedna smo od rijetkih momčadi koje još uvijek nemaju nijedan poraz u europskim natjecanjima, na UEFA-inoj klupskoj tablici nalazimo se na nevjerojatnom 35. mjestu. Sve to je Dinamo ostvario ove sezone, a još se ne nazire kraj jer slijede novi izazovi. 

Hvala još jednom svim igračima, trenerima, upravi kluba i svim ostalima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom povijesnom uspjehu!

krasnodar zg big