cico grobJučer je predsjednik udruge bio na redovnoj skupštini GNK Dinamo koja je sukladno epidemiološkim mjerama održana u hotelu Westin. Prije skupštine predsjednik se u ime udruge u fan shopu upisao u Knjigu sjećanja na preminulog Cicu Kranjčara, a zatim je otišao na Mirogoj gdje je položio vijenac i upalio svijeću na njegovom grobu te na grobovima Slavena Zambate, Krasnodara Rore, Josipa Kužea, Dražena Petrovića, Zlatka Saračevića i Rajka Dujmića.

Sukladno epidemiološkim mjerama propisanim od strane nadležnih institucija te zbog većeg broja sudionika skupštinu nije bilo moguće održati na stadionu Maksimir, nego je održana u hotelu Westin.  Redovnoj su skupštini nazočila 62 od ukupno 80 članova.

Na početku je održana minuta šutnje u znak odavanja počasti dvojici preminulih istaknutih sportskih djelatnika i legendi kluba - bivšem igraču i treneru Dinama te izborniku hrvatske reprezentacije Zlatku Kranjčaru te bivšem treneru Dinama i izborniku hrvatske reprezentacije Ottu Bariću.

cico grob velika

U nezapamćeno kriznoj godini gdje su nogometni klubovi izgubili milijarde, Dinamo je u plusu i to bez plasmana u skupine LP, pa čak i bez plasmana u playoff Lige prvaka. Vjerojatno se na prste jedne ruke mogu izbrojati europski klubovi koji su u plusu, ako i to. Bila je to još jedna uspješna godina i na financijskom i na sportskom planu.

Na kraju je bilo riječi o Zakladi 'Nema predaje' koja je, osim pomoći stradalima od potresa i raznim udrugama, pomogla i bivšem kapetanu Slavku Ištvaniću sa 100.000 kuna za zdravstvenu skrb njegova sina.

Grobove ostalih igrača Dinama planiramo posjetiti pri nekom od sljedećih posjeta Zagrebu.

Više u fotogaleriji.

knjiga sjecanja