prodajaulazU nedjelju, prije utakmice Osijek-Dinamo, u hotelu Osijek održan je sastanak Dinamovih povjerenika iz Slavonije s predstavnicima uprave kluba Vlatkom Peras i Krešmirom Antolićem. U dvosatnom druženju bilo je govora o tekućoj sezoni, o neplaniranom ispadanju od Sheriffa, o prijelaznom roku, o planovima za budućnost te o mnogim drugim aktualnim temama. Nekoliko vas me je već kontaktiralo u vezi ulaznica za utakmice Europske lige. Imamo sjajne vijesti.

Dakle, za članove Dinama će preko povjerenika biti osigurane BESPLATNE ulaznice za južnu tribinu. Potrebno je samo na vrijeme javiti ime i prezime te datum rođenja. Ova obavijest vrijedi samo u slučaju da UEFA i dalje ostane pri odluci kako i dalje nema gostujućih navijača. Ako promijene odluku, što je teško povjerovati, protiv West Hama možemo očekivati preko 1.000 Engleza na Maksimiru, no sve će se znati u roku tjedan dana.

Važno je napomenuti da svaki član mora imati važeću EU COVID potvrdu, a oni koji ju nemaju mogu istu izvaditi na stadionu ispod zapadne tribine nakon antigenskog testiranja. Cijena takvog testiranja inače košta 150 kn, no klub sufinancira 50% tako da će vas testiranje prije utamice koštati samo 75 kn. Na taj način klub želi nagraditi svoje vjerne članove.

Vidimo se na Maksimiru!

1abcd