uclani se 2022

I ovu ćemo staru godinu, kao i mnoge prije, provesti zajedno. U petak 31. 12., u novootvorenom caffe baru "Bonn", od 10 do 14 sati, počinjemo s prikupljanjem članarine za 2022. godinu. Pozivamo sve stare članove da obnove svoje članstvo, a sve ostale dinamovce da postanu članovi najboljeg i najtrofejnijeg hrvatskog kluba. Tekuću smo godinu završili sa 124 člana. Neka sljedeća bude još uspješnija.

Cijena članarine je kao i prethodnih godina 40 kn za mlađe od 18 godina i starije od 60 godina, dok je za osobe između 18 i 60 godina starosti članarina 60 kn. Članarina za Udrugu iznosi 40 kn za punoljetne osobe, dok je članstvo za maloljetne i žene besplatno.

Svi oni koji dodatno plate 40 kn za članstvo u Udrugu navijača Dinama iz Orahovice na poklon će dobiti Dinamov zidni kalendar za 2022. godinu.

Dinamo uvijek misli na svoje članove te kod učlanjivanja dobivate različite pogodnosti. Svaki će član na kućnu adresu dobiti člansku iskaznicu, prigodni poklon, a na datum rođenja u poštanskom će sandučiću svakog člana dočekati rođendanska čestitka. Tu su još i popusti na suvenire i godišnje ulaznice.

Ako još uvijek niste, sad je vrijeme da postanete dio modre obitelji!